Workshop Executieve Functies in de Klas


Evenementgegevens


Op donderdag 27 maart 2025 organiseert Passend Onderwijs de workshop Executieve Functies in de Klas. 

In iedere klas zal je deze leerlingen herkennen; een leerling die het maar niet voor elkaar krijgt om aan zijn werk te beginnen, even door jouw uitleg heen roept of alweer heel snel is afgeleid. Vaak heeft dit te maken met de executieve functies van kinderen. In deze workshop gaan we hierop in.
Welke executieve functies zijn er en hoe ontwikkelen deze executieve functies zich bij kinderen? We gaan in op welke problemen er kunnen ontstaan in de ontwikkeling van executieve functies én vooral wat jij als leerkracht kan doen om de executieve functies van leerlingen in jouw klas te versterken, zodat jij praktische handvatten krijgt die je kan inzetten in de klas.

We nodigen jullie van harte uit voor deze inspirerende workshop!


Vanuit de werkwijze voor extra ondersteuning via het POLDerplan organiseert Passend Onderwijs Lelystad Dronten workshops voor leerkrachten, intern begeleiders en andere geïnteresseerden uit het onderwijs. In de workshop gaan we actief samen aan de slag om te komen tot nieuwe inzichten en het creëren van handelingsalternatieven voor de praktijk van alle dag.

Inschrijving workshop 'Executieve Functies in de Klas' | 27 maart 2025

Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor deze gratis workshop.